Camping å EP anfall


God morgon nya orörda vecka! 

Måndag igen och en ny vecka. 
Igår körde vi hem från vårt andra hem i Trelleborg, vi har varit i husvagnen ifrån fredag till söndag förmiddag, då vi hade bestämt med några vänner ute på Almåsa. 
I fredags när vi kom ner till husvagnen började vi med att klippa gräs och trimma kanter. Det växer fan lika fort som min skäggväxt. När det var gjort satte vi oss i bilen och körde till City gross och inhandlade det vi skulle ha till grillning med syrran och familj. Vi körde till Anderslöv efter att vi hade handlat, jag hade lovat att köra min kusins fru och barn till Nybostrands camping, där dom skulle på student firandet. Tillbaka i husvagnen och började fixa till grillen. 
Syrran och familj trillar in och vi börjar med grillning. Vi käkar och bestämmer oss för att ta ett dopp. Vi svirar om till badbyxor och traskar med till bryggan och hoppar i. Det var 2cm när man kom i, efter att man har vare i några minuter var det 20cm varm. När man skulle upp för trappan så släpade man den i trappan och var rädd för att man skulle trampa på den. 
Vi sätter oss på gräsmattan när vi kommer tillbaka. Eftersom solen försvann ifrån baksidan, flyttade vi fram och satt framför vagnen. 
Vacker solnedgång. 
Vi rundar av fredagen och faller i sömn. 
Lördag bankar på dörren och vi vaknar nät kampisarna har race i sängen. 
Vi tar ut kampisarna och ger dom mat. Vi svirar om till träningskläder och tar vår runda. En runda på 50min. När vi är tillbaka så åker solsängarna fram och där blir vi liggandes hela dagen. Fram emot kvällen kommer min kusin och fru på besök. Vi sitter och pladdrar och vi börjar bli hungriga. Jag fixar till grillen och köttet åker på. Vi käkar och har allmänt trevligt, tills Patriks telefon ringer och dom måste åka. Vi kör dom till Andersröv och tillbaka till husvagnen igen, där är Lotta och väntar på oss. Vi följer Lotta till bilen vid 22:30. Vi gör oss klara för sängen, det tar inte många minuter innan vi somnar, dom som somna först var kampisarna. Dom var helt slut efter att ha varit ute hela dagen i solen. 
På söndags förmiddagen gör vi oss klara för att köra hem till underbara Malmö, d vi skulle träffa underbara vänner. Vi kom dit vid 11 och körde hem vid 19. Hem och ge kampisarna mat. Efter det gick vi bort till PMH å BETAN. vi satt en stund. Hem och duscha och göra sig klar för sängen. Vi låg och såg på Beck. När vi ligget i sängen så får prinsessan ett EP anfall. Upp ur sängen och ge henne medicin. Som tur så hjälper det med en halv tablett i rumpan. I sänge igen och hon lägge sig ner och sover igen. Det var mer än hon som somna fort. 
Idag fick jag 30 min längre sovmorgon. Vi har planerat att åka tillbaka till husvagnen, men vart är solen som dom lova på nyheterna att den skulle vara framme idag. Fy för er att luras. 

Önskar er en fin dag! 

//Sjömannen 

Kommentera här: