Grå och tråkig torsdag

God morgon vänner !
 
Vi vart en runda på Netonnet igår för att handla, när vi kommer till kassan så är det kö så det räcker och blir över, 1 kassa öppen, SKÄRP ER NETONNET, det är inte första gången vi är där och bara en kassa öppen.  Efter det så körde vi till Jägersro på Stadium Outlet för at se på nya löparskor. Jag hittade ett par skit snygga Adidas, men velig som jag är så tog jag inte dom, kostade bara 350kr as biligt. Får ta mig en tur och köpa dom idag. På vär hem så vart det inom Malmborgs för att inhandla till kvällens middag. Efter middagen blev det ryggläge i soffan.  N kör till jobb så att jag vart hemma med kampisarna själv. Jag var ute på sista kvällsrundan vid 21:30. Efter det så parkerade vi oss i sängen, Jag vaknade klockan 03 och kunde inte somna om, men efter en stund så somna jag igen. Vaknade till när N kom hem och tog ut kampisarna. Somnar om igen och vaknar att förken surtant är på bushumör. Kliver upp och vi bänkar oss i soffan. Nu sitter jag här och njuter av den gråa och tråkiga utsikten. Det blir en löpar runda idag nere på stranden. 
 
 
Sköt om er och ha en fin dag !
 
<3
 
//Sjömannen

Onsdag

God morgon på er!
 
Har ni sovit gott? jag har sovit helt fantastiskt, jag var ute med dom små liven runt klockan 21 igår, sen tog jag och bädda ner oss i soffan, såg den nya serien Dicte på tv4, en bra serie. 
Jag vaknade med en huvudverk idag, jag har tagit mig en dos av Treo, så nu börjar den att släppa. 
 
Igår vart vi ute på stan en runda, men hittade inget vi ville ha. Hem och ut med kampisarna och sen svira om till träningskläder. Det blev en löp runda runt Pildammsparken. Hem och duscha. Sen blev det i lugnets tecken i soffan. 
 
 
Gårdagens outfit: Byxor, snott av N, tröja Lager 157 köpt på båten och skor: Puma, köpt i taxfree på båten.
 
Är det någon som är intresserad av en Iphone 6Plus? jag har en till salu. Hör av er om ni är intresserad, kan skicka den mot en kostnad. 
 
önskar er en fin dag!
 
<3
 
//Sjömannen
 

Tillbaka efter en paus

Hej på er!
 
Då vart jag tillbaka igen efter en stunds paus. 
Jag kände att jag behövde en paus ifrån de sociala medier. Jag har inte vare aktiv på Instagram, Snapchat eller här på bloggen. Men nu känner jag att jag är redo för lite socialitet igen. 
 
Jag hade födelsedag i söndag, då blev jag ett steg närmre 45. Det var många som skickade sms och hälsning på Instagram. Alla ifrån min familj skickade eller ringde och gratta förutom mina föräldrar, det är andra året i rad som dom inte ringer och säger grattis. Men det är upp till dom, jag bryr mig inte, vill dom sitta med det i tankarna att dom inte har ringt så är det fint för mig. 
 
Igår måndag så möblerade jag i vardagsrummet, det blev jävligt bra, mer golvyta. Vi vart och handlade nya gardiner och täcken på Dollar Store i Staffanstorp. När vi kom hem rasta vi hundarna, och sen var det ut på en löpar runda på 4km. Hem och duscha och göra absolut inget. 
Kvällen gick i sitt lugna täcken. hoppas att ni hade en fin dag igår.
 
Sköt om er!
 
<3
 
Sjömannen