Farväl älskade Prinsessa

Hej på er godingar!
 
 
 
Igår så tog vi farväl av vår prinsessa Prada. Hon fick somna in. 
Prada har ju som ni vet EP, det var den som gjorde att vi tog ett stort beslut att låte hon somna in, Prada har haft fler EP i september än vad hon har på ett år. Vi gjorde det för hennes skull och att hon inte ska gå runt och lida. Det är hårt när man ska säga farväl till någon som man älskar. Jag vet att Prada sitter tillsammans med Gucci på ett moln och är med oss hela tiden. Prada nu behöver du inte gå runt och ha ont mer, jag såg på dig att du hade ont, du sov nästan hela dygnet om. Dina syskon saknar dig, det kan man se på dom. Där är ingen som kommer att ta din plats här hemma. 
Vila i frid Prada R.I.P
 
<3
 
//Sjömannen
 
 

Skylt

Go' morron!
 
I söndags så var vi på Vellingeblomman, snacka om att det var mycket folk där, och en massa skrikande ungar som gjorde som dom själv vill. Det är ju inte ungarnas fel att dom är som dom är, utan det är föräldrarna som är skuld i det. 
Vi hade bestämt md syrran och familj att vi skulle träffas där, medan vi står och väntar på dom så läser jag alla skyltar som hänger på dörren, den jag fastna mest för är denna
 
 
Jaha tänkte jag! ska man behöva gå runt naken där inne eftersom det hag har på har jag betalat för, och jag vet att jag inte kan retunera det jag har på mig på Vellingeblomman. Jag gjorde slag i saken och gick in med kläder på. 
Jag blev inte alls förvånad när vi gick runt där inne, dom hade redan plockat fram julsakerna, "SUCK" Jag är ingen julmännska, men detta får ju en att bara tappa lusten för jul. 
 
Idag ska vi ut och springa med Linnbie runt Pildammsparken, det blir runda 2 i denna vecka av 3. 
Annars händer det inte så mycket, vädret är inte alls för skönt att vistas ute i. Men solen tittar fram lite då och då. 
 
Sköt om er!
 
<3
 
//Sjömannen

Ny vecka och sol

Go morron världen!
 
Då vart man uppe ur sängen igen, jag säger bara, det fattas minst 5 timmar per dygn till sömn. 
Kampisarna sov länge idag, sköt var det. Jag vakna kl. 08:18, låg och såg på de små liven som låg och sov. 
Jag kliver upp och tar på mig mina mysbyxor och t-shirt och går på toa för att rasta krigaren. 
ger kampisarna mat, tar ut dom på en liten runda så att dom får gjort sina behov.Nu sitter jag här och har läst nyheter och fått i mig en kaffe.
 
Vi har fattat et beslut att låta Prinsessan somna in efter som hon har haft ovanligt många EP abfal den senaste tiden, och så ligger hon bara och sover hela dagarna igenom. Så N har ringt och beställt tid, på torsdag kl. 9 ska vi vara på Örestads vetrinärklinik. Visst det är hårt, vi gör inte detta för vår skull utan för Pradas skull, hon ska inte lida, hennes EP anfall tar hårt på henne. 
 
Annars hände det inte så mycket idag, jag ska ut på en joggingrunda senare idag. Jag försöker springa 3 dagar i veckan, har satt mån, ons ocg fredag som mina spring dagar. 
 
Hoppas att ni får en fin dag!
 
<3
 
//Sjömannen