Foton

Hej på er!
 
Jag har det halvtråkigt idag, så jag har lekt lite med mina foton.
 
 
Blev sådär.
 
Jag ska snart ta mig i kragen och börja packa inför morgondagen, jag drar på jobb redan i morgon då min kollega har blivit sjuk. Det blir 19 dagar till sjöss denna gång. 
Det blir en del träning denna gång jag är på jobb och några joggingrundor. Jag satsar på beach 2020. Vi ska på blogg event ikväll mellan 17-19 på Hotel Scandic Triangeln. Sen är det hem och lägga sig, ska upp Kl. 05 då tåget går från Malmö till Göteborg 06:08. Vad ska ni göra ikväll?
 
<3
//Sjömannen

16 månader

Hej på er!
 
Nu har det gått 16 månader sen jag såg ut så här, 
 
Det har varit en lång resa, jag har vare ute på många långa promenader och lagt om kosten en del. JAg trivs mer och mer för varje dag som går. Jag var ingen person som gillade att springa för, men nu så försöker jag springa minst 3 gånger i veckan. När jag är på jobb så är det crossfit 2 gånger i veckan och joggingrunda 3 gånger i veckan. Jag är så stolt över mig själv. Jag har sagt till mig själv att jag kommer aldrig mer att se ut som jag gjorde för 16 månader sen. Det bästa med att gå ner i vikt är att man hittar alltid något nytt i skåpet som passar en. 
Här kommer en bild på hur jag ser ut idag. 
 
 
 
 
 
<3
//Sjömannen
 

Hemma igen

God morgon ifrån ett regnigt Malmö !
 
Då var jag hemma igen ifrån de 7 haven, det har varit en fantastisk törn denna gång, mycket att göra och mycket träning. 
Jag blev hämtad på centralen av N. Det första jag gjorde när jag kom hem vara ett litet toa besök och gick in och lade mig på soffan och somnar med en gång. Där gick den onsdagen. Igår torsdag så var det fullt upp hela dagen, fika med Linnbie på Triangeln och jag fick köpt hårschampo, vi vart inom Kicks för att lukta på lite nya dofter. Körde L hem och sen fortsatte vi till Mobilia för N skulle på ett möte där, sen ham och rasta kampisarna. Kl. 18 vart vi inbjudna till en nyöppnad butik på Emporia. När vi var på väg hem så körde vi till Malmborgs och inhandla lite käk. Hem och käka och rasta kampisarna. Sen bänka vi oss i soffan. Ut med kampisarna för natten och göra sig klar för sängen. Jag hade bestämt mig för att se på Wallander kl. 22, men det gjorde jag med stängda ögon. Jag har sovit rätt ok inatt. 
I skrivande stund så dricks det vanilj latte, idag ska vi hem till några vänner runt 12 tiden. sen får vi se vad dagen har att erbjuda. 
 
Bjuder på en stämningsfull bild ifrån strömstad.
 
Hoppas ni får en fin dag!
 
<3
//Sjömannen