Fredag och på plats

 
 
God kväll läsare!
 
Då var bögarna bus på plats på Dalabadet i Trelleborg.
Vi körde ner husvagnen i går torsdag efter att Nilsson kom hem från jobb. N hämtade mig hos syrran efter som jag tog mig en promenad ut till dom. Vi körde hem och hämtade Kampisarna och sen Husvagnen ute på Toftanäs hos en som vi känner. Vår vagn har stått där över vintern. När vi kommer till Trelleborg står Prinz Matte H och väntar på oss, för att hjälpa oss att backa in husvagnen på sin rätta plats. Efter 5 minuter så var vagnen på plats. PMH kör lastbil med släp på jobb, så han gjorde det på 5 min. Många tack PMH för hjälpen med husvagnen, hade du inte hjälpt oss så hade jag nog hållt på än idag med att få in vagnen på sin plats. 
Efter att vi hade fårr upp tältet och Niclas hade klippt gräset som var så högt att man fick hyra in hästar och gätter för att få ner gräset. Så körde vi till Malmö igen. Vi bestämde att vi sover hemma från torsdag till fredag och så kör vi ner och är i husvagnen i helgen. 
Jag gick upp vid 9 idag, tog på oss träningskläder och mötte upp Betan. Vi tog en promenad till Pilldammsparken  och sprang lite i trappor och kullar. Vi kommer hem och får duschat och packat det sista som vi ska ha med till husvagnen. När vi kommer till TRBG så börjar jag att klippa gräset en gång till och N börjar med att städa husvagnen och få i ordning. 
Vi tog oss en runda till Dollar Store för att inhandla en hink eftersom vi inte kunde hitta spillvatten tanken. Tänkte att nu fan är det någon som har lagt beslag på den. När vi sitter i bilen säger N att den kanske ligger bakom grillen som står på tomten. Vi fick köpt hinkar och lite annat smått och gott. 
Inom Netto innan vi kör tillbaka till husvagen. 
Vi hade bestämt oss för att grilla, det blev bögarnars favorit, TJOCK KORV. 
Jag rengjorde grillen först inna den skulle sättas på, Ja inte på det viset, på med blå handskar och börja skura
 
När det var gjort så var det bara att tända grillen så passar N på att fota när korvarna ska grillas. 
 
Vi har käkat och sitter i förtälltet och gör absolut inget. Vi tar nog oss en runda bort till våra vänner som ligger på samma camping. 
I morgon kommer syrran och familj på besök, vi ska premiär bada som vi alltid gör den första helgen i maj. 
Vi får se vem av oss som doppar sig först. 
 
Hoppas att ni får en fin frdagkväll. 
 
//Sjömannen
 

Kommentera här: