Leka med dom store gossarna

God morgon! 

Klockan är nu 05:06, och jag kan fan inte sova. Igår kväll så lekte jag med dom store gossarna. Vi hade bestämt att vi skulle spela innebandy, jag har aldrig spelat innebandy för, måste lägga handen på hjärtat och säga det var as kul. Jag var så svettig att min T-shirt satt fast klistrad på min kropp, lite äckligt. När jag inte ville spela mer tackade jag för mig, och gick upp till mitt lilla krypin och tog en dusch och hoppade i säng. 
Idag är det en massa möten på jobb. Träffa en massa kollegor i från land som ska vara med på möten. 

Önska er en fin dag! 
//Sjömannen 

Lever och gammal sedlar

Hej på er! 

Tittar bara in en snabb runda och berättar att jag lever. Jobbar och står i, jag kommer vara mer här inne när jag kommer hem från jobb. 
Jag vaknade klockan 04:20 i morse och tänkte, jaha vad ska jag göra nu? Jag somnade om en stund. Gick upp och tog mig en dusch. Ner och skulle starta kaffebryggaren, men det var gjort när jag kom ner. 
När jag står i reception kommer det fram en snäll dam och frågar gäller dessa sedlar än? Oj! Det var nog en 15 år sen man kunde använda dessa. Hon sa åt mig att kasta dom, då frågade jag om jag fick behålla dom. Det är klart att du får behålla dom  tackar med ett leende. 

Snart ner och jobba igen. Funderar på om jag ska ta mig en promenad ikväll när jag har slutat. Behöver verkligen komma ut i det fria. Annars kommer det att vara en lugn kväll framför tv i liggande ställning. 

Fin lördag till er alla. 
Puss puss

//Sjömannen

4:a månader

Tja tja ! 

Hoppad att allt är bra med er! Här är det bara fint, jobbar och jobbar. Kommer hem om 7 dagar. Idag om 4 månader fyller jag år. Då har ni 4 månader på er att tänka ut vad ni vill ge mig i födelsedags present. Jag ska ge er en liten chock, jag är hemma den dagen. Det var länge sen jag var hemma på min födelsedag. Jag har varit på jobb dom andra åren. 
Sambon och kampisarna är på camping med Betan. Jag är på jobb😒 orättvist är vad det är. Men när jag kommer hem så får jag med åka på camping. 
Dags för jobb igen. 

Hörs snart igen❤️💋
//Sjömannen