Hemma på vår gata i stan

God kväll!
 
Då vart vi hemma på vår gata i stan. Vi packade samman det vi skulle ha med hem från husvagnen. Vi har varit i husvagnen i 5 dagar, vi packar som om vi ska vara borta i 5 månader. Men annvänder man hälften? nej det gör man inte, kan vara bra att ha med sig:)
När vi kom hem så tog vi oss en HÄRLIG dusch, skönare att duscha hemma än på campingen. Jag skulle träffa min läkare idag. Han sa till mig att jag såg smal ut och att det var bra kämpat. 
Vi har vare en runda på Malmborgs och inhandlat kvällens middag. 
Nilsson hade fått hem ett paket som vi skulle hämta någn gata ifrån oss. Vi gick inom Netto, MALMÖS skitigaste butik. När vi går där ifrån så säger jag till N att jag behöver skita. Men när vi närmar oss Betan så sa jag att han skulle ringa och höra om hon var hemma så att jag kunde låna toa. Men hon svarade inte. Jag sa till N att ge mig nycklarna så springer jag hem. Jag sprang hem, upp för trapporna och börja knäppa upp skärp och byxor i trappan så jag kunde bara säta mig på stolen och uträtta mina ärenden. Vem har uppfunnit att man måste skita? Vi ska inte göra det helt stora ikväll, ligga framför tv:en och bara vara och hoppas att N pillar lite på min tiss. 
 
//Sjömannen

Kommentera här: