Spam mail

Hello fredag! 

Jag är på jobb och har fullt upp. Hoppas ni har det bra. 
Jag förstår inte hur man kan få upp till 40 spam mail på en dag. Det måste vara några personer som sitter och skickar IT skiten och tror att man går på det dom skickar. Det roligaste av allt är att dom skickar i andra namn som inte finns på dena världskarta. Ta nu er samman och ge fan i att skicka till mig. Jag raderar dom innan dom ens har blivit öppnade. 

Hoppas ni får en fin fredag
Puss i ljumsken
//Sjömannen

Fullt upp och dator doktorn

God måjjån! 
Måndag igen och en ny vecka med nya utmaningar. 
Helgen har vi haft fullt upp, i fredags var vi på studentfest hemma hos min systerdotter Lizette. Det var en trevlig fest, många man inte har sett på många år. 
Min storasyster och familj har sovit hos oss i helgen. Dom skulle köra hem i lördags, men jag sa att dom kunde stanna till söndag. Det har varit mycket skratt, och vi har vare ute med kidsen. 
I lördagskväll när jag skulle läsa tidningen på datorn så ville den inte starta upp igen. Vi tog oss en promenad bort till Kullander, innan syrran och familj skulle köra hem. Kullander var stängt så vi traskade hemåt igen. Vi dricker en kopp kaffe innan dom beger sig hemåt. Nilsson fråga efter att vi har sovit en stund om vi ska köra till emporia och in på Apel store med datorn. Vi fick pratat med en tekniker som försökte med allt och han förklarade hela tiden vad han gjorde. Till slut när han var färdig berättar han att det är hårddisken som är trasig, det kostar 1800kr för att byta den. Vi tar datorn och kör hem med underläppen hängandes nere vid skosulan😞🙁 vi hem och kollade efter en ny dator. 
Nilsson gick på sina nätter igår, så jag och kampisarna har vare hemma själva i natt. Vi gick och la oss tidigt igår. 
Jag vaknade upp vid 9:30 av att det var några kampisar som inte ville sova längre. Nu ligger vi på soffan och bara är. Jag ska kanske ut och rasta Betan på en promenad idag, men först ska jag ner och vända uppochner på bilen och se om jag hittar vår andra nyckel till husvagnen. 

Hoppas ni får en fin dag! 
//Sjömannen 

Studentfest och helg

God morgon gråa fredag!
 
Jag älskar ordet fredag, det betyder HELG. Idag ska vi på studentfirande hemma hos min systerdotter Lizette. Hon är en stor flicka nu.
Igår så vart vi hemma hos dom och hjälpte till med att fixa med maten och ställa iordning ute i trädgården.
Vi var en runda på Dollar Store och små handlade igår, vi handlade för hela 10kr. Där spräckte vi månads budgeten. I går eftermiddag när vi skulle gå ut med hundarna så HÄNDE det något som ni kommer att skratta åt, jag skulle stoppa ner bajspåsar i min ficka men tappar en, Nilsson står och tar koppel på Gizmen, jag bockar mig ner för att ta upp påsen då SLÄPPER NILSSON EN BRAKARE rätt på mig, Fattar ni? jag blev helt yr och svimmfärdig, N bara skrattar åt mig, jag helt blek i fejan och tar hundarna och går ut för att få lite luft. 
Varför skall det alltid vara ett problem vad man ska ha på sig? jag vill ha svarta jeans och en gul skjorta på, och så vill jag ha gula jeans opch en svart eller rosa skjorta på mig. HJÄLP MIG!! 
Annars i helgen så händer det inte så mycket här, N ska med sitt jobb i morgon på Malmö Live, jag ska bara ligga på soffan och inte göra ett skit. På söndag så går N på sitt nattjobb. 
 
Hoppas att ni får en fin fredag och helg.
 
//Sjömannen