Söndag och Black Jack

Fotograf Lina Molin
 
God kväll godingar!
 
Söndagen närmar sig sitt slut för denna gång, bara 7 dagar till nästa söndag. Hoppas att ni har haft en fin helg. Jag har jobbat.
Dagen har varit trevlig lite att göra men tiden har gått fort. 
Jag har stått bakom Black Jack bordet som ni ser på bilden, bilden har Lina Molin tagit. Min söte lille Ronja frågade om jag ville jobba sent idag, så att hon kunde få fri tidigt. Vad gör man inte för den söte tjejen? så att hon fick lite egentid för sig själv:) 
Måndag imorgon och en ny fantastisk vecka med nya spännande händelser. Jag sitter i mitt lilla krypin och njuter av att det är söndag kväll. Jag ska snart hitta fram karta och kompass så att jag hittar sängen och min kudde:)
 
Ps. glöm inte att där är tävling i bloggen och på instagram @ronzaan vinnaren dras den 11.02 efter kl. 12:00 DS.
Lycka till
 
Sov gott och dröm sött och gör inget som jag inte skulle ha gjort under täcket!
 
//Sjömannen

TÄVLING

 
Hej på er alla goda människor!
 
Idag startar min första tävling i bloggen. 
Man kan vinna ett doftljus ifrån Olivia & Co.
För att delta så måste du gilla och dela detta inlägget och skriva varför just du vill vinna detta doftljus och ge bort till en vän.
Tävlingen håller på till den 11:e februari Kl. 12:00. Därefter dras det en vinnare, vinnaren kommer att pobliceras här på bloggen.
 
LYCKA TILL!
 
//Sjömannen

Lördag och vaken tidigt

Tja tja!
 
Vaknade kl. 05:08 i morse av att min telefon vibrerade i sängen bredvid min kudde, jag tänkte "vem fan är det som skriver till mig så här jävla tidigt?" Det var Mr. T som skrev att han hade kommit hem, han var ute med några kollegor igår. Jag somnade om lika snabbt igen med ett smil på läpparna. Man kan säga att Mr. T lever med två där hemma, jag är gift med kudden, räcker att jag ser kudden så somnar jag:) 
Annars har det varit gungit idag. Vi har seglat i 3,5 meter vågor hela dagen. Rätt så skönt att vi ligger stilla på natten. Det gör vi i Norge. 
Ikväll händer det inte så mycket. bara ligga i sängen och pilla lite i naveln:).
Det kommer upp en tävling i bloggen senare idag eller i morgon:) man kan vinna ett doftljus ifrån Olivia & Co. Håll ögonen öppna.
 
Simma lungt!
 
//Sjömannen