Vår gata i stan

 
Hej på er godingar!
 
Då vart camping livet över för denna gång. Vi är hemma på vår gata i stan i Malmö igen. 
Vi blev väckta klockan 9:17 av två kamphundar som ville ut och rasta kissen. Jag kliver upp och får rastat de små liven, sen var det min tur att få rastat kissen. Det har varit några fantastiska dagar i husvagnen, Vi har haft fullt upp sen vi kom ner i husvagnen, det har vare vänner och familj på besök. 
Igår så skrev Anki och undrade om vi ville komma bort och spela Yatzy. Vi tar vårt Maxy Yatzy och går bort till Anki. Vi sitter och spelar en stund eftersom vi skulle få besök av Christel, en blogg läsare. Det var trevligta att träffa Christel i verklighet, vi har mest skrivit med varandra på Instagram. Vi satt och drack kaffe och pratade i vårt förtält. När C skall åka hem så gör vi oss klara för en trevlig middag med Anki och Olle. TT och jag vi fixar till hemmalagade hamburgare och vår fantastiska polska sallad. 
Efter maten så spelar vi lite Yatzy till. Vem tror ni kom på första plats 2 av 3 spel? DET VAR JAG:) Vi går i från Anki vid 21 tiden och svirar om till dusch dressen. Efter duschen så tar vi ut kamphundarna på en liten runda, Prada skulle gå hela campingen runt innan hon sätter sig och kissar. Vi gör oss klara för sängen. Startar Tv:en eftersom det är Beck på TV4. Vi ser hela filmen och efter det så somnar vi gott. 
 
 
Vi har vare en runda på Triangeln Köpcentrum för att köpa schampo till mig, vi tog oss en promenad till Triangeln och hem igen. Vi vart lite hungriga så vi tog oss en bulle när vi kom hem. Nu sitter vi i vardagsrummet och läser nyheter på datorn. 
Vi får se vad resten av dagen och kvällen har att erbjuda. 
 
Hoppas att ni får en fin dag!
 
//Sjömannen 
 
 

Kommentarer:

1 Christel:

Tack själv för en trevlig fika och hoppas på att det blir fler :)

Kommentera här: