Uppdatering

God morgon vänner!
 
Då vart jag tillbaka igen efter 14 dagars jobb. 
När jag är på jobb så hinner jag inte att uppdatera er. På kvällarna när jag är fri från jobb så är jag så trött att jag inte orkar öppna upp datorn eller starta tv:en. 
Det har varit några fantastiska 14 dagar på jobb, mycket att göra och många nya uppdrag att ta sig av, alla uppdrag som skulle göras blev slutförda. 
Jag reste upp på jobb som sagt för 14 dagar sen, jag tig tågat as tidigt från Malmö 05.08 för att vara i Strömstad till klockan 11. När jag sitter på tåget så kommer det på en kille i Halmstad och som sätter sig på andra sidan gången. Han har svarta jeans  som är upp vikta en bit och vita tennisskor och vita tubsockar. Men herre gud, ta på dig ett par kortare strumpor nästa gång. När jag sitter och ser på han så ler han åt mig och tar sig i skrevet, Men kära du, jag är inte intresserad av att bli uppraggad på et nergånget Öresundståg. Bättre lycka nästa gång killen. 
 
 
Kunde inte låta bli att at en bild på elendet. 
 
Jag hat fått träffa frugan ombord i 14 dagar en fantastisk tjej, Tack Linda för att du gör mina dagar på jobb, vi kan prata om allt mellan himmel och jord. Nu när vi var ute på jobb så har vi gjort en del tillsammans, vi har vare och hälsat på kollegor som har bott i land och så har vi vare ute på romenader och myst i hytten. 
Om frdagen som jag gick på om onsdagen så blev jag väckt av att det banka på dörren klockan 06 om morgonen, jag hör kaptens röst utanför dörren och säger till mig själv, vem fan är det som är sjuk nu? öppnar dörren och får besked att du ska på kisseprov på bryggan nu. Ok traskar in och får kissat i det lilla glaset. Går tillbaka till hytten och gör mig klar för en dag på jobb. 
I tisdags så blev jag klippt av en kollega till mig, jag blev sjukt nöjd, han är as duktig på att klippa. 
Igår så var det dagen när man skulle mönstra av, som vanligt så måste man åka den tråkiga vägen mellan Strömstad - Göteborg. Sen är det snabbtåget till Malmö. Där jag sitter så kommer det en mor med sitt nyfödda baby och sätter sig framför mig, min tanke var att skjut mig för det här pallar jag inte om ungen börja skrika. Som sagt så var ungen tyst hela vägen till Halmstad och sen satte den igång. Som tur så hoppade dom av innan mig så att jag fick vila öronen. 
Jag hoppar av tåget på Triageln i Malmö och där står min sambo och väntar på mig. Hoppar in i bilen och säger hej, och sen att jag måste hem, jag har vare skitnödig sen Strömstad:) Väl hemma sitter det 3 glada kamphundar och väntar. Jag lägger mig en stund på soffan, hinner knappt att lägga huvudet på kudden för jag somnar. Vaknar av att jag får ett sms av Nilsson som undrar om jag vill ha något ifrån Ica. Han kommer hem och vi byter om till träningskläder och tar oss en promenad med Betan och PMH. 
Vi kommer hem igen och slänger oss på soffan, N ville se på Idol, inte mitt favo program. Efter programet så tar vi ut de små kampisarna för natten. Vi gör oss klara för natten. 
 
Idag så fick jag sovmorgon, N kommer in klockn 9 och säger att kaffet är klart, jag kliver upp och får på mig lite kläder, och får smaka på sambons hemma lagade Latté. Nu sitter jag här och uppdaterar bloggen efter 14 dagar till sjöss. 
Vad som kommer att hända under dagen, det får vi se vad det blir. 
Sköt om er hörs snart iegn.
 
Puss Puss <3
//Sjömannen

Kommentera här: