Svarta faran

Hej på er vänner!
 
Fredag idag och solen visar sig sin bästa sida 25grader. 
Kamphundarna väckte mig klockan 07:30 genom att hoppa runt i sängen, JAg sa åt dom att lägga sig ner en stund till och det gjorde dom i ca 30sec sen var det igång igen. Ja ja jag ska kliva upp, klev upp och gav dom mat och tog på dom koppel. Vi tog oss en liten runda runt området. När vi kom till porten så möttes vi av Nilsson som skulle kolla vart vi var. 
Vi kommer upp och N går och lägger sig i sängen och jag på soffan. Jag somnar med en gång igen. 
Kliver upp igen och fixar till mig, N kommer upp och kan ite sova mer. Jag tar kampisarna och går bort til Betan, hon ligger och solar på sin bakgård. Vi går hem igen, för jag hade bestämt mig för att tvätta svarta faran idag. Nu är pärlan ren och fin igen, I LIKE. 
 
Vi tog oss en runda till Malmborgs på Erikslust, alla dom goa jobbade idag så det blev kramkallas. Vi ska ha ungstekt falukorv och PASTA till middag. N ska jobba natt så jag och kampisarna ska mysa till det i sängen ikväll och vi ska bara vara. 
 
Igår när jag och kampisarna låg i soffan så har Prada den bästa stilen at sova på Varför ligga ner och sova när man kan sitta och sova:)
 
 
 
Hon är bara för söt det lilla livet. Jag väckte dom vid 21 tiden och tog ut dom på kvällens sista runda. Dom lade sig och somna direkt när vi kom i säng. Att somna fort måste dom ha fått efter mig. Jag har Guld i att somna innan huvudet har träffat kudden. 
 
Hoppas ni får en fin fredag.
 
Puss puss <3
 
//Sjömannen

Kommentarer:

1 Laila:

Åhh så söt!! Önskar dig en härlig helg :) Kram!

Svar: Önskar dig med en trevlig helg:) Kram!
Ronny Ljunggren

Kommentera här: