Promenad och optiker

Halli hallo vänner!
 
Onsdag idag och jag har sovit helt fantstiskt fram tills att N:s klocka ringde 05:30. N skulle vara på jobb klockan 6:45, han tog ut kampisarna innan han drog på jobb.Jag somnade om när han gick på jobb. Jag vaknade av att det var Formel 1 race i sängen. Jag kände fan inte för att kliva av sängen idag. Jag klev upp vid 9 och gav de små liven mat och tog ut dom på en runda, att gå ut med dessa hundar är som att gå ut med en snigel, det går ungefär lika fort. 
Jag fixade till mig och gav mig ut på stan, gick inom Optikern då jag inte ser så bra med min linser, när jag har linser och glasögon på mig samtidigt så ser jag skit bra, men det ska inte vara så. Så jag fick en tid hos optikern klockan 14:50. Hoppas dom kan hjälpa mig så jag kan se bra. 
 
Igår så var det en lugn dag, jag var på stan en runda med grannen Linda, vi var på Living Home en sväng, L köpte sig en ny hylla som hon ska ha över sängen, sen gick vi in på triangel köpcentrum. Klara där gick vi hemm till L och drack lite kaffe och sladdrade lite. Jag tackar för mig och går upp 2 våningar till kampisarna och tar ut dom. Jag lägger mig på soffan en stund då jag fick lust att gå en promenad. Jag hade bestämt mig för en promenad på 7 km, men det blev 12,4 km promenad istället. När jag kom hem var jag trött i fötterna och svettig, usch. 
 
 
Hoppas ni får en fin dag!
 
Puss Puss
 
//Sjömannen

Diskret snabbis

God tisdag på er!
 
Hoppas att ni har sovit gott, jag har sovit helt ok, med en liten Chihuahua på min arm hela natten. Gizmo han älskar att sova på armen en hela natt, han bryr sig inte om du kan vända dig eller int, bara han får ligga skönt på armen. 
Jag vaknade till när N kom hem från jobb, då började kamphundarna att hoppa runt i sängen. N kommer in och ta dom små liven och ger dom mat och rastar dom. Sen kommer han in i rummet med dom igen. Dom hade bestämt sig för att inte sova. Så jag tar dom med mig in i vardagsrummet och lägger oss på soffan, där dom somnar med en gång. 
 
Jag läste i en skavllerblaska sist jag var på jobb, där kom jag in på sex och samlevnad, och där hade en person skrivit att hen var intresserad av Diskret snabbis!
Men hur i hela världen kan man vara intresserad av en Diskret snabbis? Diskret för mig är när man inte vill synas så mycket, och en snabbis kallar jag 4 sec inkl. dusch. och vem är intresserad av en person som inte syns och att det är över på 4 sec. Jag satt och skrattade för mig själv när jag läste artikeln. Man vill gärna se den person man har det skönt med och inte blunda och skynda på. Om du nu vill vara diskret så kan du ju gå till ett mörkt rum där du inte syns och dra över den du vill ha en snabbis med. 1:a inte deltaga:) Nog om den artikel. 
 
Jag fick nys ett sms av grannen som undrade om jag ville medpå en tur till stan, för hon skain på en inredningsbutik. Jag ska ta och ringa henne och höra när hon hade tänkt att gå. 
Men annars händer det inte så mycket, jag tänker bara ta det lugnt och bara vara mig själv, men det kan inte vara så svårt att vara sig själv. 
 
Hoppas ni får en fin tisdag och att ni njuter av dagen.
 
Puss Puss
 
<3
 
//Sjömannen

Skor och nya Jeans

Hej på er!
 
Fick ett ryck att städa ut skor som inte används. Sist jag var på jobb så hade jag 3 par skor med mig hem. 
Vi har ca 42 par skor tillsammans. Jag känner att om jag hittar ett par skor som jag vill ha, så köper jag dom oavsett om jag kommer att använda dom eller inte, MÅSTE HA. 
 
Skorna jag hade med hem från jobb
 
 
 
Första paren är köpta i vår Fjord Outlet One och dom andra paren är köpt i vår Taxfree butik ombord på Oslofjord.
 
Bilder på hur det ser ut hemma hos oss i sko skåpet och på kontoret
 
 
 
Annars har det inte hänt så mycket här hemma idag. Mest slappat och bara varit. Jag hittade ett par Jeans i skåpet som satt skit bra på mig. Det var N:s Jeans som jag hittade i skåpet, Tack för byxorna, tar dom utan att fråga. 
 
 
 
Ha en fin måndag!
 
Puss Puss
 
<3
 
//Sjömannen