Promenad och invigning

God morgon du soliga lördag! 


Igår gick vi upp klockan 8 vi käkade frulla och satt vid datorn. Klockan 9:30 så tog vi oss en promenad bort till triangeln för att gå på banken. På väg hem vid Stadsteatern kommer Jaenette körande. Vi fortsätter hemåt, då ringer Jaenette och undrar om vi kommer på invigningen i västra hamnen. Det är Mårtenssons trafikskola som ska öppna ett kontor. Vi kommer svarade jag henne. Vi gick förbi frisören där Betan höll på att få håret blonderat. Vi pratar lite. Vi går hem och ut med kampisarna, kommer upp igen och går igenom garderoben efter något snyggt att ta på sig. In i duschen och fixa till sig. På väg ner i garaget, så säger MrT vi glömde kameran och Jaenettes vante. T går upp igen och hämtar det vi glömde, jag går i garaget och jämtar bilen, och kommer plötsligt på att vi måste ha något med oss. In till blomster affären. Vi kommer till västra hamnen. Det blir ett stort kramkalas.
Fet skulle komma några killar och sätta upp en skylt som dom skulle ha på väggen. På liften utanför så är det 2 unga hunkar, jag kunde inte låta bli, jag rörde dom inte. 

Vi tackar för oss å åker hem. Vi går ut med dom små och kör ut till syrran en runda. Vi sitter och små pratar och har det trevligt. 

Önskar er en fin lördag. 

//sjömannen 

Kommentera här: