Hemlighet

God afton puddingar! 

Tillbaka till min hemligheten. Jag har fått ett nytt jobb ombord, jag har slutat som receptionist ombord på båten. Jag har blivit resturang chef nr2. Vi kommer att vara 2 ombord istället för 1. Jag började min nya tjänst igår. Tycker det ska bli spännande med nya utmaningar. Jag har många nya idéer i mitt huvud som jag hoppas att jag kan få igenom. 
Nu ligger jag i sängen och ska sova. Upp tidigt i morgon. Sov gott och dröm sött. 


//Sjömannen 

Onsdag och 7 dagar

God kväll snyggingar! 

Onsdag kväll och jag ligger i sängen och är mega trött. Jag har något att berätta ,men tar det i morgon. Idag har vi haft rekrytering ombord. Många trevliga människor kom. Vi startade kl 11:45 och var klara 17:00. I morgon blir en spännande dag. 

Ses i morgon. 
//Sjömannen 

Dagens bästa

Hej på er landkrabbor! 


Hoppas att ni har haft en fin söndag. Min söndag har varit fin. 
Många glada gäster. Solen har varit framme hela dagen. Jag är fri nu och ligger och vilar fötterna på sängen. 
Efter att jag hade käkat middag nu ikväll så möter jag två av mina kollegor. Dom kom med hissen upp och jag sa åt dom att jag skulle visa dom något, så jag öppnar dörren ut till trappan, dom säger att vi trodde du ville visa din hytt. Nej nej! Så säger den ena till mig, du skulle få en omgång så att du inte kan hå på 10 dagar, jaha! Du det är inga problem, där får plats en lastbil med släp och dom kan vända runt. Killen som sa till mig att jag inte skulle kunna gå blev tyst. Dom andra som hörde det dom asgarva. Jag gick upp i hytten med ett leende. 

Trevlig söndag! 
//Sjömannen